Ons eigen cursisten-verblijf

Cursisten die samen wonen, halen véél meer uit hun cursus en hun verblijf. Samen huiswerk maken, samen de stad verkennen.

Het gemeenschappelijke doel om Russisch te leren verbindt mensen, ongeacht leeftijd en achtergrond. Zo kan Russisch leren ook nog best gezellig zijn!

 Cursisten-verblijf

Russisch-in-Rusland beschikt over een eigen cursisten-verblijf in Sint Petersburg. Hier verblijven uitsluitend deelnemers aan het taalprogramma.

In de standaard-pakket prijs wordt uitgegaan van een gedeelde kamer en gemeenschappelijk sanitair.

Opties:
– een gedeelde kamer / gedeeld sanitair / gedeelde pantry keuken (= standaard prijs)
– een eigen kamer / gedeeld sanitair / gedeelde pantry keuken (= meerprijs)
– een eigen kamer / eigen sanitair / gedeelde pantry keuken (= meerprijs)
– eigen studio-appartement met ongedeelde badkamer en keuken, met extra slaapplaats (= meerprijs)

Voor beddegoed wordt gezorgd.

Om zoveel mogelijk van de Russische taal op te pikken heeft iedere kamer een TV (Russische kanalen). Er is gratis WiFi. De kamers zijn afsluitbaar en er is een kluisje in elke kamer. Cursisten kunnen gebruik maken van de wasmachine (gratis); en er is een pantry-keukentje om maaltijden te bereiden.

In het cursisten-verblijf zijn twee leslokaaltjes waar de lessen gehouden worden – zodat u geen tijd kwijt bent aan reizen (in een stad waar de afstanden groot zijn).

Lokatie
Het cursistenverblijf bevindt zich in een nieuwbouw-flat op het Vasilievsky eiland (metro Primorskaya – 2 haltes van het centrum / Nevsky Prospekt), een van de betere wijken van Sint Petersburg. In de nabije omgeving zijn faciliteiten: supermarkt, fitness centrum, zwemparadijs, pizzeria, kapper, wasserette/stomerij, geld/wissel-punt en geldautomaat.

Het cursisten-verblijf is goedkoop en gezellig. Je maakt snel contact met andere cursisten. Zo wordt je taalreis tevens een ontdekkingstocht door een prachtige stad met mensen die uw interesses delen!


Gastgezin

Een complete onderdompeling in de Russische taal? Kies dan voor een verblijf in een gastgezin! Onze gastgezinnen zijn ouderen die in de buurt van onze leslokatie wonen en een kamer beschikbaar hebben (omdat hun kinderen het huis uit zijn). Ideaal om Russisch mee te oefenen en om te ervaren hoe Russen leven. En als je wil dat er voor je gekookt wordt.

Kies deze optie pas als je al een beetje Russisch spreekt (vanaf niveau A1/A2). Houd er rekening mee dat een gastgezin duurder is.

© Copyright - BLC Language Courses - Privacy Policy

Deze website gebruikt cookies. Lees meer in onze: privacy policy.

Voor een goed functionerende website, klikt u op cookies accepteren. U kunt uw keuze altijd wijzigen via de knop onderaan de pagina.